La patronal CAEB fa una crida "a la recerca de consens i d'estabilitat" davant el nou escenari polític

La presidenta de la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears, Carmen Planas, subratlla la importància de formar un front comú per defensar un règim econòmic i fiscal, un model de finançament just i més inversions per a Balears

La presidenta de la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB), Carmen Planas, ha fet una crida "a la recerca de consens i estabilitat" davant el nou panorama polític que s'albira arran dels resultats de les eleccions locals, insulars i autonòmiques d'aquest diumenge.

En primer lloc, la presidenta de CAEB ha felicitat tots els electes en els tres nivells de l'Administració i ha recordat que "des de la CAEB sempre dialogarem, governi qui governi, amb la intenció de propiciar el millor escenari possible per a les empreses i els seus treballadors, i així continuar reduint l'atur i creant ocupació, com ho hem fet últimament".

En aquest sentit, ha fet una crida "a la recerca de consens i estabilitat", ja que "l'estabilitat és necessària per incentivar noves inversions i el consum, tant dels residents com dels inversors espanyols i estrangers".

Segons Carmen Planas, els consensos han de servir, també, per formar un front comú que defensi davant del govern central allò que "sempre hem demanat a CAEB: un règim econòmic i fiscal semblant al que tenen les Illes Canàries i altres illes mediterrànies europees; un model de finançament més just per a Balears i més inversions per part de l'Estat. Amb tots aquests recursos no caldria cercar altres fórmules de finançament".

La Confederació d'Associacions Empresarials de Balears ha de realitzar més endavant una anàlisi més profunda dels resultats electorals i dels acords de govern, els programes acordats i la composició dels diferents executius.

El + vist

El + comentat