ELECCIONS SINDICALS

FETE-UGT vol trencar amb la majoria que té l'STEI des de fa 28 anys a l'ensenyament

El sindicat ha presentat avui 127 candidatures i el programa amb què concorre a les eleccions sindicals

La Federació de Treballadors de l'Ensenyament d'UGT (FETE-UGT) ha encetat aquest dimarts la campanya per les eleccions sindicals del proper 4 de desembre. Ho ha fet amb un acte en què ha presentat les 127 candidatures amb què aspira a "treure uns bons resultats que permetin la participació, la negociació i rompre amb la majoria que té el mateix sindicat des de fa 28 anys", en al·lusió a l'STEI. De fet, des de FETE-UGT consideren que això ha impedit dotar la Junta de Personal Docent no Universitari "del valor i la importància que ha de tenir com a organisme representatiu dels docents".

Consideren que el funcionament actual de la Junta, "en mans d'una organització sindical des de la seva creació, ignora sistemàticament les propostes de la resta de sindicats".

"Volem donar-li un nou tarannà i un major protagonisme del que ha tingut fins ara", ha dit el secretari d'Ensenyament Públic de la Federació, Francesc Coll. Per la seva banda, Maria Alarcón, secretària general de FETE-UGT, ha apuntat que "la Junta de Personal ha de fomentar la unitat d'acció, cosa que fins ara no ha estat així".
El + vist

El + comentat