Emaya "aportarà els seus coneixements a la cooperació internacional a Tindouf"

L'empresa municipal ha subscrit un conveni amb l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí

Emaya ha anunciat aquest dimarts que prestarà "tot el seu coneixement en tractament de residus i aigua als campaments de refugiats de Tindouf (Algèria)", segons ha informat l'Ajuntament.

La decisió ha estat adoptada després de la signatura d'un conveni entre el president de l'empresa municipal, Andreu Garau, i la presidenta de l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears (AAPSIB), Catalina Roselló, que ho farà possible, tal com ha indicat el Consistori en un comunicat. Les dues entitats han subscrit un acord pel qual "es realitzaran programes de cooperació per al subministrament d'aigua i el tractament de residus".

Una vegada Emaya hagi estudiat i valorat els projectes que li siguin presentats, oferirà ajuda tècnica relacionada amb el manteniment o la modernització de les xarxes d'aigua potable i el sanejament, com també en matèria de tractament de residus sòlids i líquids.

Paral·lelament, la companyia posarà a disposició de l'AAPSIB vehicles resultants dels processos de renovació de flota perquè pugui emprar-los al servei de la Direcció de Prevenció del Ministeri de Salut Pública i dels diferents ministeris de la República Àrab Sahrauí Democràtica (RASD). En aquest sentit, Emaya ja preveu, d'entrada, destinar-hi dos automòbils tot terreny que han estat retirats.

El + vist

El + comentat