ARA DIUEN QUE...

Ensenyat i Noguera no es postulen, de moment, per rellevar Barceló al PSM

El partit canviarà el seu secretari general en un congrés previst per al febrer i podria triar Antoni Verger com a substitut

- El PSM té previst fer un congrés el proper febrer en el qual el seu secretari general, Biel Barceló, no optarà a la reelecció. Aquest dijous tant el president del Consell, Miquel Ensenyat, com el tinent de batle de Palma, Antoni Noguera, han deixat entreveure que, ara per ara, no tenen intenció de presentar-se perquè tenen altres prioritats a les institucions que governen. Amb tot, de la manera que ho han dit, no han acabat de descartar-se. I ja se sap que en política pot passar de tot en quatre mesos. Ara per ara, però, qui té més opcions de liderar el PSM en el futur és Antoni Verger.

- Els llanterners dels partits polítics són aquells que s'ocupen d'apagar focs i de fer que els engranatges funcionin. Totes les formacions en tenen. Aquest migdia els quatre llanterners del PSIB dinaven plegats en un restaurant de Palma. Rafel Oliver, Tolo Aguilar, Miquel Ramon i Lluís Socias han compartit taula i, segurament, algun secret del PSIB.

- La situació que s'ha viscut els darrers dies al Parlament, amb la presentació i posterior retirada de la pregunta que li volia fer Xelo Huertas a la presidenta Armengol, no només ha permès tornar a veure les tensions entre els membres del Pacte sinó que també ha fet palès l'existència de tensions dins Podem, entre la mateixa Huertas i el secretari general, Alberto Jarabo. El segon va desaprovar en públic que fes la pregunta i la primera li va contestar a les braves davant els mitjans.

El + vist

El + comentat