Milers de famílies decidiran en les properes setmanes la llengua d'escolarització dels seus fills

Uns 11.700 menors de tres anys participaran en el procés d'admissió d'alumnes per al curs 2014-2015, que comença el 5 de maig i que es podrà fer per internet a Infantil, Primària, ESO i Batxillerat

Uns 11.700 menors de tres anys participaran en el procés d'admissió d'alumnes per al curs 2014-2015, que comença el 5 de maig i que es podrà fer per internet a Infantil, Primària, ESO i Batxillerat. Les famílies dels nins d'Infantil hauran d'escollir per primer pic la primera llengua d'ensenyament, com també els estudiants del primer cicle de Primària que no l'haguessin escollida abans.

La consellera d'Educació, Cultura i Universitats, Joana Maria Camps, i el secretari autonòmic, Guillem Estarellas, han presentat avui en roda de premsa el procés d'escolarització per al pròxim curs.

El procés d'adscripció per als alumnes que han de canviar de centre per continuar amb els ensenyaments obligatoris començarà el 28 d'abril, per a la resta d'alumnes que continuen a Infantil, Primària i Educació Secundària Obligatòria (ESO) començarà el 5 de maig i per als de Batxillerat, el 23 de juny.

 Amb relació a l'actual curs, Camps ha donat a conèixer que 151.986 alumnes es van matricular a l'inici en centres públics i concertats de les Illes, 6.897 (4,54%) dels quals van deixar el sistema educatiu.

En aquest sentit, Estarellas ha explicat que no es tracta de joves que han deixat d'estudiar, perquè així ho han decidit, ja que en la gran majoria dels casos es tracta d'alumnes estrangers que han tornat als països d'origen, d'estudiants que han canviat de centre o que han traslladat la seva residència a una altra comunitat o país.

El + vist

El + comentat