Esports 17/06/2013

Espanya derrota l'Uruguai amb un gran partit d'Iniesta i Cesc (2-1)

Pedro i Soldado han obert el camí del triomf d'Espanya durant la primera part

T.p.

BarcelonaEspanya ha debutat a la Copa Confederacions amb una victòria merescuda contra l'Uruguai amb 7 jugadors del Barça jugant de titulars. Iker Casillas ha estat el porter escollit pel seleccionador espanyol Vicente del Bosque per jugar contra uns uruguaians que s'han defensat amb un joc agressiu però no han aconseguit aturar el joc d'Espanya, amb un partit magnífic d'Iniesta, Xavi i Cesc. Del Bosque ha jugat amb un sol migcampista defensiu, Busquets.

Pedro ha fet el primer gol del partit als 20 minuts gràcies a un xut desviat per Godin. Abans, Cesc ja havia enviat la pilota al pal. Els espanyols han dominat els primers minuts i Soldado ha fet el 2-0 després d'una bona jugada de Cesc. Els homes de Del Bosque també han reclamat la vermella per agressions de Pereira sobre Jordi Alba. L'Uruguai ha intentat jugar fort per aturar el toc d'una Espanya amb regust blaugrana, sense sort.

A la segona part l'Uruguai ha fet canvis per intentar fer arribar pilotes a Cavani i Luis Suárez, però Iniesta ha segrestat la pilota oferint una exhibició de joc. El partit s'ha escalfat amb entrades dures de Godin, Arbeloa, Ramos i Gastón Ramirez.La "celeste", sempre competitiva, ha aconseguit mantenir-se amb vida malgrat jugar pitjor i Luis Suárez ha donat emoció al partit amb un fantàstic gol de falta als 87 minuts. El 2-1 permet a Espanya afrontar amb calma els dos darrers partits del grup B, contra la modesta Tahití i els nigerians.

Espanya 2-1 Uruguai

Espanya: Casillas, Arbeloa, Piqué, Sergio Ramos, Jordi Alba, Busquets, Xavi (Javi Martínez, 75'), Cesc (Cazorla, 63'), Iniesta, Pedro i Soldado.

Uruguai: Muslera, Maxi Pereira, Lugano, Godín, Martín Cáceres, Diego Pérez (Forlán, 69'), Gargano (Lodeiro, 63'), Gastón Ramírez, "Cebolla" Rodríguez, Luis Suárez i Cavani.

Gols: 1-0 Pedro (19'), 2-0 Soldado (32') i 2-1 (87') Luis Suárez

Àrbitre:Nishimura (Japó) T.G.: Cavani, Piqué, Lugano i Arbeloa.