Publicitat
Publicitat

Alberto Fabra diu que no ha llegit l'entrevista de Camps a 'Telva'

Amb aquest pretext, l'actual president valencià no ha volgut contestar al seu predecessor, Francisco Camps, que afirma que se sent "més preparat que mai" per tornar al càrrec

El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha afirmat aquest dimecres que no vol fer "interpretacions" fins que no llegeixi a la revista ' Telva' l'entrevista a l'expresident de la Generalitat Francisco Camps , "l'home més perseguit d'Espanya", segons la publicació.

Fabra ha fet aquestes declaracions aquest dimecres a Castelló, on ha assistit a l'inici de les obres del tram central de la línia 1 del TRAM. Després de ser preguntat per les afirmacions de Camps, en què assegurava que se sentia "més preparat que mai per ser president de la Generalitat o del Govern", Fabra ha mantingut el silenci.

Després d'indicar que no vol manifestar-se sobre l'entrevista "fins que no la llegeixi", Fabra ha afegit, en ser preguntat sobre el futur polític de Camps, que aquest dimecres "he vingut a parlar d'infraestructures productives i de futur i no vull fer valoracions a nivell polític sobre cap company".

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT