Especials 21/03/2012

Alberto Fabra diu que no ha llegit l'entrevista de Camps a 'Telva'

Amb aquest pretext, l'actual president valencià no ha volgut contestar al seu predecessor, Francisco Camps, que afirma que se sent "més preparat que mai" per tornar al càrrec

Efe
1 min

ValènciaEl president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha afirmat aquest dimecres que no vol fer "interpretacions" fins que no llegeixi a la revista 'Telva' l'entrevista a l'expresident de la Generalitat Francisco Camps, "l'home més perseguit d'Espanya", segons la publicació.

Fabra ha fet aquestes declaracions aquest dimecres a Castelló, on ha assistit a l'inici de les obres del tram central de la línia 1 del TRAM. Després de ser preguntat per les afirmacions de Camps, en què assegurava que se sentia "més preparat que mai per ser president de la Generalitat o del Govern", Fabra ha mantingut el silenci.

Després d'indicar que no vol manifestar-se sobre l'entrevista "fins que no la llegeixi", Fabra ha afegit, en ser preguntat sobre el futur polític de Camps, que aquest dimecres "he vingut a parlar d'infraestructures productives i de futur i no vull fer valoracions a nivell polític sobre cap company".

stats