Publicitat
Publicitat

Alexandre Tàssies s’imposa a la Cursa Solidària d’Artesa de Lleida

Més de 400 participants prenen part en la prova esportiva

La segona edició de Cursa i Caminada Solidària d’Artesa de Lleida es va disputar el passat 30 de novembre amb un gran èxit de convocatòria. Més de 400 participants distribuïts entre les dues curses (5 i 10 quilòmetres) i la caminada van prendre part d’aquesta iniciativa esportiva que, impulsada per l’ajuntament de la població, també va servir per contribuir en una bona causa: recaptar fons per la Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties del cor.

En la cursa de 10 quilòmetres, el guanyador va ser l’atleta Alexandre Tàssies, del CE Linyola, vigent campió de la Lliga Ponent, i que va registrar un temps de 35 minuts. El segon classificat va ser Xavi Costa (AA Xafatolls), amb un temps de 36 minuts i 17 segons, mentre que el tercer lloc va ser per a Francisco Javier Cebrián (CA Fraga-Bajo Cinca), amb un temps de 36 minuts i 39 segons.

En categoria femenina, la victòria va ser per a Ariadna Jofre, de l’INEF Lleida, amb un temps de 43 minuts i 37 segons. La seva companya de club Montse Magallón va adjudicar-se la segona posició del podi en registrar un temps de 46 minuts i 44 segons. La tercera en creuar la línia de meta va ser Angelica Domoc, qui va completar la cursa de 10 quilòmetres en 48 minuts i 23 segons.

En la prova de 5 quilòmetres, el vencedor va ser Ahmed Hfairi (Lleida UA), seguit de Bryan Porras Blanch (Runnersworld Tarragona) i d’Albert Tost Cabestany (AA Xafatolls). En aquest cas, l'organització va aclarir que, degut a uns problemes en la senyalització del recorregut, els cinc primers classificats de la general d’aquesta prova apareixen amb el mateix temps (20 minuts i 36 segons). Malgrat no ser el temps real, sí que ho eren les posicions aconseguides.

Pel que fa a la categoria femenina de la prova de 5 quilòmetres, la guanyadora va ser Isabel Pascual Gardia (Lleida UA) a qui, en entrar dins els cinc primers atletes de la general, també se li va adjudicar un temps de 20 minuts i 36 segons. El segon lloc va ser per Cristina Enrich Grifol, que va creuar la línia de meta registrant un temps de 24 minuts i 29 segons, mentre que Pruden Morales León es va classificar en la tercera posició amb un temps de 25 minuts i 33 segons.

Cal recordar que la prova disputada era puntuable per a la Lliga Ponent en les seves dues distàncies, els 5 i els 10 quilòmetres.

 

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT