CAP A LA FI D'ETA
Especials 21/10/2011

Rubalcaba: "Avui és un gran dia perquè els espanyols s'han despertat sabent que ETA ja s'ha acabat"

El candidat del PSOE a les eleccions espanyoles ha tornat a agrair a la policia, als jutges i als fiscals la feina feta en la lluita antiterrorista

Salva Almenar
1 min

AlmussafesEl candidat del PSOE a les eleccions espanyoles, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha assegurat aquest matí en una visita a València que "avui és un gran dia" perquè "els espanyols s'han despertat sabent que ETA ja s'ha acabat, i ja no hi ha anuncis ni cotxes bomba ni violència". En aquest sentit, ha tornat a agrair la feina a la policia, als jutges, fiscals i tots aquells que han sigut part de la lluita antiterrorista, ja que aquesta, ha dit, és un triomf de la democràcia i la derrota d'ETA.

Pel que fa a les víctimes, ha afirmat que "són elles les que escriuran la història, una història de dolor, de sofriment inútil i al final una victòria de la democràcia".

Preguntat sobres la fulla de ruta a partir d'ara (mesures penitenciàries, diàleg) ha declinat fer cap declaració, ja que ha dit que no vol barrejar aquest procés amb les eleccions del 20-N. Tot i així ha dit que tot açò hauran de fer-ho tal com ho han fet fins ara, amb la unitat de tots, i per tant primer han de seure els partits polítics.

stats