LONDRES 2012
Especials 07/08/2012

El britànic Alistair Brownlee es penja l'or al triatló de Londres per davant del gallec Javier Gómez Noya

El britànic ha encapçalat la prova des del principi i l'ha acabat amb un temps d'una hora, 46 minuts i 25 segons. El seu germà Jonathan ha estat tercer

Nuria García
1 min
Els germans Alistair i Jonathan Brownlee, or i bronze de la triatló dels Jocs

LondresEl britànic Alistair Brownlee ha aconseguit la medalla d'or després d'imposar-se en la prova de triatló masculí als Jocs de Londres. El triatleta, que ha estat des del principi al grup capdavanter, s'ha imposat al gallec Javier Gómez Noya, que ha arribat a 11 segons del britànic i s'ha penjat la medalla de plata. Tercer ha estat el germà petit del guanyador, Jonathan Brownlee, que ha arribat a 31 segons del líder.

Alistair Brownlee ha acabat la prova amb un temps d'una hora, 46 minuts i 25 segons i ha creuat la línia de meta amb la bandera britànica al coll, caminant i saludant el públic.

Els Brownlee, juntament amb el triatleta gallec, han estat sempre entre els primers, i fins i tot Gómez Noya ha liderat la prova després de nedar i abans de pujar a la bicicleta. No ha estat fins al tram final de cursa que tots tres han marxat en solitari. Jonathan Brownlee, que ha quedat una mica despenjat a les acaballes, també ha hagut de complir una sanció de 15 segons per pujar a la bicicleta abans d'hora i, per tant, ha perdut les opcions de lluitar per la plata, que finalment ha estat per al triatleta gallec.

El mallorquí Mario Molas ha acabat la prova en la 19a posició.

stats