Publicitat
Publicitat

Almenys 80 morts per una explosió en un funeral als afores de Damasc

L'enterrament per un manifestant anti-Assad mort en una manifestació ha acabat aquest dissabte en un bany de sang

Almenys 80 persones han mort aquest dissabte per una explosió en un funeral a la localitat de Zamlaka , als afores de Damasc , ha assenyalat  a EFE l'opositor membre de l'opositor Consell Nacional Sirià ( CNS ) Mohamed Sarmini .

Prèviament , els activistes del Comitès de Coordinació Local havien denunciat la mort de 85 persones en el succés , mentre que l'opositora Comissió General de la Revolució siriana ha reduït aquesta xifra a 75 i l'Observatori sirià de Drets Humans , a trenta .

Respecte a com ha passat  l'atac , Sarmini ha relatat que un projectil llançat des d'un helicòpter ha impactat en un vehicle .

En dos comunicats , la Comissió ha indicat que va ser un atemptat perpetrat amb un cotxe bomba per les forces governamentals i milicians pro-règim , mentre que l'Observatori va dir que el vehicle va esclatar per l'impacte d'un projectil de morter .

El funeral se celebrava per la mort d'un ciutadà mort en les protestes antigovernamentals , identificat pels Comitès com Abdulhadi al Halabi .

Segons els comitès , almenys 165 persones han mort aquest dissabte  a tot el país , mentre que l'Observatori sirià de Drets Humans ha xifrat els morts en 96.

Aquestes informacions no han pogut ser verificades de forma independent a causa de les restriccions imposades per les autoritats sirianes als periodistes per treballar .

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT