Jocs Olímpics
Especials 21/07/2012

Àngel Mullera es nega a renunciar als Jocs: "M'ho he guanyat, que no em toquin els nassos"

El migfondista català, apartat dels Jocs per la Federació Espanyola d'Atletisme, creu que no el poden deixar fora de Londres "per uns correus que saben que no porten enlloc i que són mentida"

Ara
1 min
Àngel Mullera

BarcelonaÀngel Mullera no pensa renunciar als Jocs Olímpics de Londres perquè entén que la decisió és injusta. Malgrat haver sigut apartat de l'equip olímpic d'atletisme per la Federació Espanyola d'Atletisme, l'atleta català lluitarà fins al final per no perdre's la cita olímpica. "No hi renuncio perquè no he fet res", ha afirmat amb duresa als micròfons de La Sexta.

"No pensen en la persona –segueix criticant–. No pots deixar algú fora dels Jocs Olímpics si no saps si hi podrà tornar a ser d'aquí a quatre anys. M'ho he guanyat, que no em toquin els nassos. No em poden deixar fora dels Jocs per uns correus que saben que no porten enlloc i que són mentida", ha afegit.

Mullera explica que de seguida que va alertar que els correus eren una proposta de dopatge va ignorar-los.

Lloret de Mar dóna suport al seu atleta

L'alcalde de Lloret de Mar, la seva localitat de naixement, ha volgut donar suport a l'esportista i, segons ha informat Catalunya Ràdio, fins i tot ha anunciat possibles accions legals contra l'exclusió del migfondista.

stats