Publicitat
Publicitat

Annan fa responsable la comunitat internacional de la situació a Síria

Aquest dissabte es reuneixen les principals potències mundials a Ginebra per tractar de l'estratègia a seguir per acabar amb la violència a Síria

La comunitat internacional és responsable que el conflicte sirià amenaci amb estendre's a la regió , que hagi donat un nou espai perquè els terroristes actuïn , i que s'estigui aguditzant la batalla sectària al país , segons ha assegurat aquest dissabte l'enviat especial de l'ONU i de la Lliga Àrab per Síria , Kofi Annan .

" L'amenaça d'una extensió regional , un nou front per al terrorisme internacional; l'espectre de caure en un conflicte sectari , i tot això en una de les regions més conflictives del món . Aquesta és la situació que tots hem permès que es donés " , ha dit Annan als ministres del Grup d'Acció de Síria que estan reunits a Ginebra .

És per això , que l'enviat especial ha demanat a les potències reunides – França , el Regne Unit , Estats Units , Xina , Rússia , Turquia , la Unió Europea , l'ONU , l'Iraq , Catar , Kuwait , i la Lliga Àrab– que deixin enrere les seves diferències i aconsegueixin un acord per treure a Síria de l'espiral ascendent de violència en què està  des de fa 16 mesos .

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT