CULTURA
Especials 02/09/2011

Antonio Banderas: “Només faré el que m'interessi de debò”

L'actor malagueny és el protagonista de 'La piel que habito', que s'estrena avui, i en què torna a posar-se a les ordres de Pedro Almodóvar després de 20 anys

Josep Lambies
1 min
Psicòpata de quiròfan ALa piel que habito Antonio Banderas és un cirurgià plàstic que utilitza el bisturí per reproduir la seva dona morta en un altre cos.

BarcelonaL'actor Antonio Banderas és el protagonista de l'última pel·lícula de Pedro Almodóvar, La piel que habito, que aquest divendres arriba a les pantalles. El malagueny torna a coincidir amb el director manxec, amb qui va compartir èxits durant els anys vuitanta i principis dels noranta, després que han passat més de 20 anys de l'última pel·lícula que van fer plegats, ¡Átame!. En una entrevista amb l'ARA, Banderas explica que, com a actor, vol ser “més selectiu”. “Només faré el que m'interessi de debò”, diu. L'actor considera que el cinema d'Almodóvar s'ha tornat més auster i minimalista en les formes i més complex i profund en el fons, i defineix la feina al costat del manxec com una experiència “intensa”. A La piel que habito, el malagueny interpreta un cirurgià plàstic que intenta reproduir la seva dona morta en un altre cos. “Pedro em va demanar que convertís el meu personatge en una pantalla en blanc”, explica Banderas.

Podeu llegir l'entrevista completa amb Antonio Banderas a l'ARA Premium.

stats