Temps de bolets, a l'ARA: dossier al diari de dissabte i dos concursos a la web

L'especial que trobareu al quiosc demà us ofereix entrevistes, anàlisis i un repàs de l'actualitat més destacada de l'àmbit boletaire. I diumenge de la setmana que ve, 6 d'octubre, un 'Ara Tu' monogràfic

L'ARA publica aquest dissabte quatre pàgines especials dedicades als bolets en què podreu trobar tot tipus de continguts d'interès per als boletaires.

Aquests són els temes que hi trobareu: 

  • Un reportatge sobre la temporada boletaire que ens espera, el debat sobre la limitació de la recol·lecció i els motius que han fet créixer la passió boletaire en els últims anys, amb entrevistes a micòlegs com Enric Gracia i Josep Cuello.

  • La 'Tria Tech' especial d'Albert Cuesta per a boletaires: amb les millors aplicacions per a mòbils.

  • La previsió meteorològica per a la tardor, de Miquel Bernis.

  • Una entrevista al divulgador Marc Estévez Casabosch, autor de diversos llibres sobre bolets.

  • Un article de Josep Sucarrats, director de la revista 'Cuina', en què parla de la importància dels bolets en la gastronomia catalana.

I, a l'Ara.cat, dos concursos per guanyar premis relacionats amb els bolets:

Ensenya'ns els teus bolets
Envia'ns fotos de les troballes que hagis fet i podràs guanyar un exemplar de la col·lecció de fitxes 'Els nostres bolets'. En sortegem 5 entre els participants.

Com cuines els bolets?
Envia'ns les teves receptes i una foto del plat a punt de servir-lo i entraràs al sorteig d'una nit per a dues persones a la masia El Buxaus, a Arbúcies.

A més, el proper diumenge 6 d'octubre, el suplement 'Ara Tu' estarà íntegrament dedicat al món dels bolets.