Especials 28/05/2012

Bankia torna a la borsa i el Banc d'Espanya explica el deute públic: el dia que ens espera

Aquest dilluns declaren testimonis del cas Maquillatge, a Palma, i l'expresident d'Emarsa, imputat a València pel suposat desviament de 25 milions

Ara
1 min
L'expresidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, abandonant ahir el jutjat.

BarcelonaEl dia que ens espera en 5 previsions. Avui serà notícia:

1. Bankia torna a cotitzar. Aquest dilluns està previst que tornin a cotitzar a la borsa les accions de Bankia, suspeses per la CNMV divendres passat. Es veurà com reacciona el mercat a les dades que s'han conegut entre divendres a la tarda i dissabte, segons les quals Bankia espera que l'Estat destini 19.000 milions en la seva salvació, diners que no serien un préstec a tornar sinó una inversió.

2. El mapa del deute públic de 2011. En plena crisi financera, el Banc d'Espanya presenta avui la memòria del deute públic de 2011.

3. Més reunions sobre el pacte fiscal: ara, PSC i ERC. El primer secretari del PSC, Pere Navarro, i el president d'ERC, Oriol Junqueras, es reuniran aquest matí a la seu dels republicans per mirar d'acostar posicions en les propostes de cada partit per al nou model de finançament, a dos dies de la cimera de líders polítics sobte el pacte fiscal, que es fa dimecres.

4. Recoder, a València. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, presenta aquest migdia, a dos quarts d'una, l'estudi d'implantació de l'ample europeu en el Corredor Mediterrani. Ho farà des de València.

5. Cas Maquillatge a Palma, cas Emarsa a València. Declaracions judicials en el procés d'instrucció de dos casos de corrupció. A València, declara Enrique Crespo, expresident d'Emarsa, com a imputat pel suposat desviament de 25 milions de l'empresa que gestionava una depuradora. A Palma, declaren 11 testimonis del cas Maquillatge, que implica Maria Antònia Munar, expresidenta del Consell Insular de Mallorca.

stats