Publicitat
Publicitat

Fabra destituirà Blasco quan es faci efectiva la imputació

El president de la Generalitat ha assenyalat que "esperarà" per rellevar del càrrec el portaveu del PP, tot i que de moment cedirà el protagonisme al portaveu adjunt

El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha afirmat avui que el portaveu del PP a les Corts, Rafael Blasco, coneix "el camí" que està prenent el partit amb "aquelles persones que han d'aclarir algunes qüestions amb la justícia". Unes persones que, segons les seves paraules, "no poden exercir certs càrrecs" alhora que se'ls investiga.

"Això ho sap Rafael Blasco, i per descomptat és conscient que haurà de prendre aquesta decisió en el seu moment", ha asseverat el president de la Generalitat en ser preguntat per la seva hipotètica destitució.

Fabra ha fet aquestes declaracions als periodistes després de conèixer que el jutjat de València que investiga una suposada trama de malversació de fons públics de la Generalitat destinats a ajudes per a la cooperació internacional, veu indicis per "imputar fets de naturalesa delictiva" a Blasco.

El president ha assenyalat que "esperaran" que es faci efectiva la seva imputació per rellevar Blasco del càrrec, i ha afegit que el pas que s'ha produït avui "només va encaminat que després se sol·liciti també una imputació".

Després de la reunió que ha mantingut Fabra amb Blasco aquesta tarda, el president de la Generalitat Valenciana  ha dit als periodistes que el portaveu del PP mantindrà el càrrec de moment , encara que cedirà protagonisme en l'activitat parlamentària als portaveus adjunts. Així, doncs, serà Rafael Maluenda qui demà ocupi el càrrec de síndic del PP.

Blasco ha posat el seu càrrec a disposició del president Fabra, que ha preferit mantenir-lo fins que la seva imputació no sigui un fet.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT