Síria
Especials 25/02/2012

Moren 16 civils més per la repressió a Síria

Les autoritats continuen bombardejant Homs i ataquen, també, les províncies de Hama i Alep. Mentrestant, s'han reprès les negociacions per aconseguir l'alto al foc i poder evacuar els ferits

Ara
1 min

BarcelonaL'exèrcit sirià ha matat almenys 16 civils aquest dissabte en reprendre el bombardeig al barri de Baba Amr a Homs i obrir foc a les províncies de Hama i Alep, segons l'observatori sirià de Drets Humans (OSDH).

Les bombes han mort quatre persones aquest dissabte a Homs i les forces de seguretat han assassinat sis civils, entre els quals hi havia una dona i una nena, a la ciutat d'Alep. A la província de Hama, l'exèrcit ha pres els pobles d'Al-Majdal i Maarazal, on s'han registrat sis víctimes, entre elles, també, dues nenes.

Mentrestant, aquest dissabte s'han reprès les negociacions amb les autoritats sirianes i opositors per aconseguir el cessament dels combats a Homs i poder evacuar els ferits, entre els quals hi ha els dos periodistes occidentals.

Des que va començar la revolta contra el règim de Baixar al-Assad, ara fa 11 mesos, la repressió ha matat almenys 7.600 persones, la majoria, civils.

stats