CULTURA
Especials 28/07/2011

El rock de Bon Jovi omple l'Estadi Olímpic amb un espectacle ple d'èxits

El grup de Nova Jersey ha ofert a Barcelona el concert de la gira Open Air davant 45.000 persones. Llums, pantalles i focs artificials han acompanyat la banda

Acn
2 min
Bon Jovi va actuar davant de 45.000 persones a l'Estadi Olímpic / EFE

BarcelonaEl rock de Bon Jovi ha fet saltar 45.000 persones aquest dimecres a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. El concert de la banda nord-americana, dins de la gira Open Air, no ha decebut els seus incondicionals. Llums, pantalles, focs artificials i altres elements escènics de gran volada han fet del seu concert un bon espectacle visual. Jon Bon Jovi i el seu grup han anat llançant, un darrere l'altre, grans èxits de la seva carrera, des de clàssics com Keep the faith o These days, fins a cançons d'àlbums més recents com Have a nice day.

El grup ha estat fidel a la seva trajectòria. A nivell musical, una àmplia selecció de clàssics d'entre els molts que han aconseguit en 27 anys de carrera, projectats per 800.000 watts de potència. Començant per Raise your hands, Bad name i Born to my baby, interpretades gairebé sense interrupcions, el concert ha arrencat amb molta força. No han faltat grans èxits com It's my life, Bed of roses, In this arms, Diamond ring, Keep the faith o Livin' on a prayer, per acabar. Pel que fa a l'escenografia, la banda ha posat en marxa un gran desplegament de llums, una immensa pantalla de leds i focs artificials per acabar.

Les xifres de la gira

Les xifres que envolten la gira de Bon Jovi maregen. En total, la banda haurà ofert 135 concerts per tot el món, 83 el 2010 i els restants aquest 2011, el penúltim dels quals ha estat el d'aquesta passada nit a Barcelona. La banda utilitza sis escenaris idèntics que van circulant arreu del món, muntant-se i desmuntant-se allà on ha d'actuar el grup. El que el cantant ha utilitzat aquesta nit va arribar a Barcelona fa més de quatre dies, moment des del qual s'ha estat muntant per poder acollir l'actuació. En dos anys, el grup haurà visitat més de 30 països. En 83 d'aquestes actuacions el cantant ha penjat el cartell de sold out (entrades esgotades), cosa que té més mèrit tenint en compte que sempre actuen en grans recintes. En total, el volum de gent que haurà vist Bon Jovi durant la llarga gira Open Air s'aproxima als tres milions de persones.

stats