Publicitat
Publicitat

MÚSICA

La Pegatina apadrina el Busker's Festival

El festival de músics de carrer, que se celebrarà del 4 al 7 d'agost al barri de la Barceloneta de Barcelona, es presenta avui al Sidecar en una festa apadrinada per La Pegatina que comptarà amb els directes de Tumbao de Juana i Buritaca

El Busker's Festival, el festival de músics de carrer que celebrarà la setena edició del 4 al 7 d'agost al barri de la Barceloneta de Barcelona, es presenta avui al Sidecar en una festa apadrinada pel grup de fusió barceloní La Pegatina, que dóna suport a la música de carrer . La festa comptarà amb els directes de Tumbao de Juana i Buritaca, dos dels grups que participen en l'edició d'enguany.

El Busker's Festival portarà a la Barceloneta m és de 20 grups i espectacles de carrer de tot el món. El festival comptarà amb 12 punts on es faran concerts simultanis, distribuïts pel passeig Joan de Borbó, la plaça del Mar, la plaça de la Barceloneta, el passeig Marítim i el passeig Mare Nostrum.

La franquícia barcelonina del Busker's és l'única a tota Espanya d'un festival que compta amb 150 sucursals a tot el món. Els músics que hi participen cobren a la gorra: el públic decideix quants diners vol pagar i els dóna directament al grup. La setena edició del Busker's comptarà amb grups arribats de tot el món i amb estils molt diversos, com Baciamolemani i Funkallisto (Itàlia), Cobario (Àustria), Wild Marmalade (Austràlia), Cirkusz-KA ( Hongria), Pullup Orchestra (Suïssa) i grups estatals com Skarallaos, Dinatatak, Riu, El Tumbao de Juana, Brincadeira o Buritaca.

Aquest any el Busker's espera superar els 40.000 espectadors de la passada edició. El Busker's és un festival solidari, ja que l'organitza La Casa Amarilla, una entitat sense ànim de lucre que desenvolupa projectes a Catalunya i Amèrica Llatina.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT