Especials 12/06/2012

Cassano espera que no hi hagi homosexuals a la selecció d'Itàlia

El davanter de Bari ha expressat el seu desig que no hi hagi jugadors homosexuals al combinat italià. Cassano també ha parlat de l'Eurocopa, del seu company Balotelli i de Thiago Silva

Efe
1 min
Cassano, durant la roda de premsa de la selecció italiana

RomaAntonio Cassano, davanter del Milan i de la selecció italiana, ha declarat avui en roda de premsa que espera que no hi hagi homosexuals al combinat transalpí: "Si dic el que penso, hi haurà un bon rebombori", ha declarat Cassano, que ha afegit que "si són mariques, és problema seu i a mi no m'afecta, però espero que no". El davanter ha assegurat que el seleccionador italià, Cesare Prandelli, ja l'havia advertit de la possibilitat que li preguntessin per unes polèmiques declaracions fetes per un periodista italià en una recent entrevista en la qual assegurava que hi havia dos homosexuals en el combinat italià.

Cassano ha aprofitat la roda de premsa per explicar que "no esperava poder jugar" l'Eurocopa després de l'operació a la qual es va sotmetre al novembre a causa d'una lleu isquèmia cerebral: "Sóc sincer: he sigut afortunat, i ara vull quedar-me a l'Euro i ser-ne protagonista". El davanter italià també s'ha referit a Balotelli, company seu a l''azzurra': "Es diu que jo hauria de fer de tutor de Balotelli. Estem llestos! I de mi qui se n'ocupa, doncs?".

En última instància, Cassano ha expressat el seu desacord amb un possible traspàs del defensa Thiago Silva del Milan al PSG: "Deixar-lo anar seria molt, molt, molt dur. És insubstituïble, el 50% de l'equip. Si el venen, potser és perquè es replantegen les ambicions de l'equip de cara a l'any que ve", ha declarat.

stats