Especials 25/07/2012

Primers secrets al descobert de la cerimònia d'inauguració dels Jocs Olímpics de Londres

Danny Boyle, director de pel·lícules com 'Slumdog Millionaire' o 'Trainspotting', és el creador d'un espectacle batejat com a 'Illa de la meravella'

Ara
1 min
Un assaig de la cerimònia d'inauguració

BarcelonaLa cerimònia d'inauguració dels Jocs Olímpics de Londres és un dels secrets més ben guardats de l'organització. Danny Boyle, director de pel·lícules com 'Slumdog Millionaire' o 'Trainspotting', és el creador d'un espectacle batejat com a 'Illa de la meravella'.

Una web mexicana, que publica fotografies dels assajos, ha explicat alguns detalls de la cerimònia, que costarà uns 35 milions d'euros. La celebració començarà amb el so d'una campana de 27 tones que està inspirada en 'La tempesta' de William Shakespeare.

Segons publica aquest dimecres 'El País', l'espectacle inclourà la participació de molts animals i l'estadi es convertirà en una bucòlica escena de camps anglesos. A més, hi haurà hi haurà instal·lacions mineres per mostrar el passat industrial britànic.

Segons explica 'La Vanguardia', un dels protagonistes es deixarà caure, a l'estil de James Bond, d'un helicòpter. També hi haurà referències als Beatles i els Rolling Stones.

stats