Publicitat
Publicitat

LES REVOLTES AL MÓN

Chacón vol prorrogar la presència de tropes espanyoles a Líbia de manera indefinida

La ministra de Defensa, que avui es reunia amb els seus homòlegs de l'OTAN, ho proposarà aquest divendres al consell de ministres. El format i el nombre d'efectius de l'operació seran els mateixos

La ministra de Defensa, Carme Chacón, ha dit que presentarà aquest divendres al consell de ministres una pròrroga indefinida de la contribució de les tropes espanyoles a les operacions de l'OTAN a Líbia. La pròrroga que estudiarà el govern de Zapatero serà "amb la mateixa contribució i el mateix format", ha matisat la ministra, que assistia avui a una reunió amb els seus homòlegs dels països de l'Aliança Atlàntica que ha d'estudiar la marxa de la guerra a Líbia.

"Divendres demanaré al consell de ministres una pròrroga indefinida", ha afirmat Chacón en arribar a la trobada. L'anunci de Chacón té lloc una setmana després que l'OTAN aprovés una extensió de 90 dies de la seva missió a Líbia, fins a finals del setembre. L'actual mandat de l'aportació espanyola, en canvi, expira el 22 d'aquest mes de juny.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT