Publicitat
Publicitat

Cleries destaca que La Marató és un "exemple de solidaritat que ens implica com a país"

El conseller de Benestar i família participarà avui a La Marató rebent trucades de donants i assegura que es tracta d'una experiència "única"

El Conseller de Benestar i família, Josep Lluís Cleries, ha destacat avui la importància de la La Marató de TV3 en la que ell participarà activament. "És un exemple de la solidaritat que ens implica com a país, que ens fa donar resposta i enguany serà el tema de la regeneració i el trasplantament d'òrgans i teixits", ha dit en una entrevista a Catalunya Informació.


El conseller ha destacat la voluntat que La Marató sigui un èxit, "un any més", ha dit, i ha subratllat "el compromís d'entitats i persones". "Avui hi ha més de 1.600 activitats programades al voltant de La Marató", ha comentat, "que serveixen per sensibilitzar i explicar aquest objectiu anual i per animar a la gent a fer donacions i assolir xifres molt important". Cleries ha dit que "el més bonic de La Marató és que es tracta d'una solidaritat que implica tant a les persones, com a les entitats i les institucions". "Aquest és el gran valor de La Marató de Tv3 i ho ha aconseguit des del primer dia", ha destacat.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT