Especials 20/07/2012

El Consell Superior d'Esports demana a la federació d'atletisme que obri un expedient a Àngel Mullera

L'atleta és investigat per un possible cas de dopatge de cara als Jocs Olímpics de Londres. El CSE demana a la federació que prengui mesures cautelars

Efe
1 min
Àngel Mullera durant una prova dels 3.000 obstacles. Suposadament, hauria recorregut al dopatge per millorar el rendiment.

MadridEl Consell Superior d'Esports (CSD) ha demanat aquest dijous a la Reial Federació Espanyola d'Atletisme (RFEA) que obri un expedient a l'atleta Àngel Mullera i que prengui les mesures cautelars que calguin en relació amb el presumpte dopatge de l'esportista.

El màxim organisme esportiu espanyol ha pres aquesta decisió per comprovar la veracitat de les informacions aparegudes en diversos mitjans de comunicació.

En un comunicat, el CSD ha informat que ha tingut una reunió amb el president de la RFEA, José María Odriozola, després de la qual s'ha demanat l'obertura de l'expedient. L'objectiu és evitar, segons el CSD, que a la representació espanyola als Jocs Olímpics de Londres ho hagi cap esportista sobre el qual ho hagi dubtes del seu compromís amb el joc net.

L'Agència Estatal Antidopatge ha dit que està investigant el presumpte dopatge de Mullera. Ha precisat que per evitar interferir en el curs de les actuacions, "una vegada concloses quan sigui processalment oportú s'ha de donar informació sobre el seu resultat", ha assenyalat en un comunicat.

Informacions publicades aquest dijous sostenen que Mullera, membre de l'equip olímpic espanyol en 3.000 metres obstacles, suposadament es va sotmetre a un pla de dopatge.

stats