Futbol
Especials 04/08/2012

Corea del Sud-Brasil i Japó-Mèxic, les semifinals del torneig de futbol masculí

Els coreans han eliminat als penals l'amfitriona Gran Bretanya (4-5); la 'canarinha' s'ha desfet amb patiments d'Hondures (2-3), els japonesos han derrotat còmodament Egipte (3-0) i Mèxic ha resolt a la pròrroga el seu duel amb el Senegal (4-2)

N.a.
L'exblaugrana Giovanni Dos Santos en el seu duel de quarts contra el Senegal

BarcelonaEl torneig de futbol masculí ja té les quatre seleccions semifinalistes: el Japó jugarà amb Mèxic dijous (18h), mentre que Corea del Sud s’enfrontarà al Brasil (20.45h). Excepte el partit del matí del combinat japonès, la resta han sigut duels igualadíssims, havent-se de decidir un d’ells als penals i l’altre, a la pròrroga.

El més dramàtic ha sigut el que ha suposat l’eliminació de l’amfitriona Gran Bretanya, que ha caigut per 4-5 als penals davant Corea del Sud després d’empatar a un gol al temps reglamentari. Sturridge ha sigut qui ha fallat la pena màxima decisiva. Els asiàtics s’enfrontaran ara al Brasil, que ha hagut de remuntar en dues ocasions davant d’Hondures. Els gols de Martínez i Espinoza han obligat la 'canarinha' a reaccionar, i dos gols de Leandro i un de Neymar, de penal, li han permès seguir lluitant per les medalles.

L’altre duel mesurarà les forces de Mèxic, que ha derrotat 4-2 el Senegal, gràcies als gols de l’exblaugrana Dos Santos i d’Herrera a la pròrroga, amb el Japó, que no ha patit gens per eliminar la selecció d’Egipte per 3-0, amb gols de Nagai, Yoshida i Otsu.