Jocs Olímpics
Especials 02/08/2012

La selecció espanyola pateix més del previst per superar Gran Bretanya i seguir invicta (79-78)

L'equip que entrena Sergio Scariolo ha malbaratat la renda de 12 punts amb la qual ha començat l'últim quart i ha vist com el rival se situava a un punt a set segons del final

àlex Gozalbo
1 min
Pau Gasol

BarcelonaLa selecció espanyola ha superat Gran Bretanya (79-78) amb molts més problemes dels previstos ja que l'equip que entrena Sergio Scariolo ha malbaratat una renda de 12 punts amb la qual ha començat l'últim quart i ha vist com el rival se situava a un punt a set segons del final.

La defensa del conjunt espanyol ha patit per aturar Luol Deng (26 punts) i Joel Freeland (25) i ha aconseguit la victòria gràcies a José Manuel Calderón, que ha sabut mantenir la calma en els instants decisius. Després de situar-se a un punt, l'equip de Gran Bretanya no ha pogut fer falta en els últims set segons en què la selecció espanyola ha mantingut la possessió de la pilota.

El combinat que entrena Sergio Scariolo ha començat anotant amb molta facilitat contra l'amfitrió, un equip que mai ha aconseguit imposar-se a la selecció espanyola, però no ha sigut capaç de mantenir una regularitat durant els 40 minuts. El poc encert en el tir exterior (4/17 en triples) ha dificultat el triomf de la selecció espanyola.

Com li va passar al Barça Regal durant l'última temporada, la selecció espanyola ha d'aprendre a competir amb la incertesa de saber si podrà comptar o no amb Joan Carles Navarro. Tot i que ha realitzat l'escalfament amb els seus companys, l'escorta tampoc ha jugat aquest dijous i la seva participació segueix sent dubtosa per culpa d'una dolorosa fasciïtis plantar.

La selecció espanyola, ja classificada per als quarts de final, tancarà la primera fase enfrontar-se aquest dissabte (12.15 hores) a Rússia i dilluns (21 hores) a Brasil.

stats