Jocs Olímpics
Especials 03/08/2012

Els Estats Units destrossen un grapat de rècords en un partit màgic contra Nigèria (156-73)

L'equip nord-americà ha superat el màxim registre anotador en la història dels Jocs Olímpics

Russel Westbrook, LeBron James, Deron Williams i Kobe Bryant

BarcelonaLa selecció dels Estats Units ha destrossat Nigèria (156-73) amb una exhibició ofensiva farcida de rècords que ha recordat algun dels millors partits que el Dream Team va disputar als Jocs Olímpics de Barcelona 1992.

Segons dades d'Óscar Cuesta, alguns dels registres que s'han superat han sigut aquests:

EQUIP

• 156 punts en un partit. Els Estats Units han superat el rècord anotador en uns Jocs Olímpics, que fins ara tenia Brasil (138).
  • 83 punts de diferència. La segona renda més alta en uns Jocs Olímpics. El rècord es manté en 100 punts. La màxima diferència que va aconseguir el Dream Team a Barcelona 92 va ser de 68 punts.
  • 78 punts al descans. Els Estats Units han aconseguit amb 78 punts la màxima anotació de la història al descans d'un partit dels Jocs Olímpics.
  • 49 punts en 10 minuts. Cap altra selecció havia anotat tants punts en un quart. A més, els 41 punts del tercer període son la segona millor marca de la història.
  • 29 triples. Els jugadors dels Estats Units han anotat 29/46 triples, més que cap altre equip en la història dels Jocs Olímpics.
  • 41 assistències. La selecció dels Estats Units ha igualat el rècord d'assistències que va aconseguir l'any 1996 en un partit contra la Xina.

JUGADOR

• 10 triples. Melo Anthony (10/12) ha empatat el rècord de triples en uns Jocs Olímpics que compartien Oscar Schmidt (Brasil) i Mark Tilleman (Canadà). El jugador tan sols ha disputat 14 min 49 s.
  • 37 punts. Els 37 punts de Melo Anthony són la màxima anotació d'un jugador dels Estats Units. L'anterior registre el tenia Stephon Marbury, que en va fer 31 l'any 2004.