Jocs Olímpics
Especials 09/08/2012

El Dream Team femení no falla i disputarà la seva cinquena final olímpica consecutiva

La selecció dels Estats Units ha remuntat contra Austràlia en el partit de semifinals (73-86) i lluitarà amb França per la medalla d'or

Sylvia Fowles i Liz Cambage

BarcelonaLa selecció femenina de bàsquet dels Estats Units ha patit aquest dijous per superar Austràlia (73-86) i classificar-se per disputar la final dels Jocs Olímpics de Londres. L'equip nord-americà, que no perd un partit des de Barcelona 92, anava perdent per set punts de diferència al segon quart i no ho ha tingut gens senzill per remuntar.

Liz Cambage, la primera jugador a completar una esmaixada a uns Jocs Olímpics, ha sumat 19 punts i rebots contra la selecció dels Estats Units, que durant alguns minuts ha defensat en zona. Un parcial 12-22 favorable a l'equip ianqui ha sigut clau per a la remuntada de l'equip nord-americà, que amb el duel capgirat ja no ha dubtat.

Un total 14.162 espectadors han vist el partit a l'O2 Arena de Londres.

El rival de la selecció dels Estats Units a la final serà França, que s'ha desfet de Rússia (64-81).