Publicitat
Publicitat

IEMEN

Deserten onze alts càrrecs de l'Exèrcit del Iemen

El general Ali Mohsen assegura que donarà suport a la “revolució pacífica” i enviarà soldats del seu comandament a la capital per protegir els milers de manifestants

Onze alts càrrecs de l'Exèrcit del Iemen han desertat i han promès que protegiran els manifestants antigovernamentals. Entre aquests militars hi ha el general Ali Mohsen al-Ahmar, un dels confidents del president iemenita Ali Abdul·lah Sàleh, que ha anunciat que donarà suport a la “revolució pacífica” i que enviarà soldats per protegir els milers de manifestants reunits al centre de Sanaa. A més, els ambaixadors del Iemen al Japó, Síria, la República Txeca, Jordània, la Xina, Aràbia Saudita i Kuwait, també deixaran els seus càrrecs.


“El règim s'està enfonsant, el president té molt poc suport”, ha assegurat Mohammed al-Naqeeb, cap del partit governant a Aden, que també va deixar de banda Sàleh. Però el president iemenita continua amb la seva lluita contra els opositors i ha desplegat els tancs de la Guàrdia Republicana per la ciutat, un fet que també ha dut a terme el general Ali Mohsen amb el seu comandament.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT