LA MÉTEO
Especials 10/09/2012

Calor i força xafogor a Barcelona durant la Diada

El bon temps acompanyarà tots els actes previstos a la ciutat comtal, especialment la manifestació de la tarda. L'ambient serà totalment estiuenc

Manel Cascante
1 min
Evolució de les temperatures a Barcelona durant la Diada

BarcelonaLa Diada no es veurà acompanyada de cap mena de complicació meteorològica, almenys a Barcelona. Farà sol, força xafogor i el cel es mantindrà poc ennuvolat bona part del dia.

Només de bon matí podrem tornar a veure alguns intervals de núvols baixos costaners que s'aniran fonent amb el pas de les hores, a mesura que vagi escalfant el sol. Podran tornar a reaparèixer i a passejar-se pel cel de la ciutat a darrera hora de la tarda. En qualsevol cas, es tractarà de núvols del tot inofensius que no ens han de fer patir pas.

A l'hora de la manifestació caldrà tenir present, però, que encara farà força calor. S'estima una temperatura propera als 27 graus a les 18.00 h, amb força humitat, entre el 50 i el 70%, i, per tant, amb una marcada sensació de xafogor.

La recomanació és clara: vestiu-vos d'estiu i porteu calçat còmode. No us descuideu tampoc de portar força aigua. També serà adequat dur una gorra o barret, ja que el sol encara podrà picar a primera hora de la tarda.

A mesura que vagi passant la tarda, el mercuri s'anirà desinflant i l'ambient es farà més agradable. Al voltant de les vuit del vespre s'estima una temperatura de 25 o 26 graus al centre de la ciutat.

El sol es pondrà per l'horitzó barceloní a les vuit i set minuts del vespre i serà negra nit poc després de dos quarts de nou.

stats