Especials 04/06/2012

Duran, reunit amb el PSC i el president d'Abertis, entrevistat a 'Singulars': el dia que ens espera

El president d'UDC tornar a parlar amb Pere Navarro en el procés d'acostament sobre el pacte fiscal. Jaume Barberà interrogarà el màxim responsable de la concessionària dels principals autopistes

Ara
2 min
CiU i PSC negocien un pacte fiscal específic dins la Lofca

BarcelonaEl dia que ens espera en previsions informatives. Avui serà notícia:

Duran rep Pere Navarro per tornar a parlar del pacte fiscal. El líder del PSC i el d'Unió es tornen a trobar reunir per acostar posicions sobre el nou model de finançament. Si bé la primera trobada va ser a la seu socialista, aquest dimarts serà a la seu d'Unió. Per ara, Duran està exercint el paper de principal interlocutor amb els socialistes per sumar-los a l'acord.

Efectes de la trobada Merkel-Barroso. Els mercats reflectiran aquest dimarts els efectes de la trobada que han mantingut aquest dilluns Angela Merkel i el president de la CE, José Manuel Durao Barroso, per preparar la cimera europea. La possibilitat d'injectar recursos a bancs amb problemes a través del fons de rescat europeu sense necessitat de passar pels estats membres ja ha provocat una pujada del 2,8% a la borsa espanyola.

Puig i Pelegrí expliquen com ens preparen per afrontar els incendis de l'estiu. Després d'un hivern sec, dels dèficits en la gestió forestal i dels focs del març al Pirineu, s'espera un estiu difícil. Per això és d'especial interès conèixer la nova campanya de prevenció i extinció d'incendis que aquest dimarts a la tarda presentaran al Parlament els consellers Felip Puig, d'Interior, i Josep Maria Pelegrí, d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Expectació singular. Jaume Barberà entrevista aquest dimarts a la nit Salvador Alemany, a 'Singulars' (Canal 33. 22.40h). President de la concessionària d'autopistes Abertis, Alemany encapçala també el consell de notables que assessora el govern de la Generalitat en matèria econòmica. El programa s'ha convertit en un dels fenòmens de la temporada: la setmana passada va batre el seu rècord històric d'audiència amb l'entrevista a Germà Bel.

stats