Especials 10/09/2012

Duran dóna les "gràcies" a Cospedal perquè la seva crítica a la manifestació farà que "hi vagi més gent"

El líder d'Unió diu que la convocatòria és una "mostra de llibertat d'expressió" que "no va en contra de ningú sinó a favor de Catalunya"

Acn
1 min
INCOMODITAT SOBIRANISTA  Malgrat les aspiracions independentistes de bona part de la militància de CiU, Josep A. Duran i Lleida sempre ha recelat de l'estat propi.

BarcelonaEl líder d'Unió Democràtica i secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, que va decidir divendres passat rectificar i apuntar-se a la manifestació de la Diada, ha replicat a través de Twitter a la presidenta de Castella-la Manxa i secretària general del PP, María Dolores de Cospedal.

Duran ha fet quatre piulades a la xarxa en què avisa que les paraules de Cospedal, que ha qualificat la manifestació de la Diada de contrària a la llei i a la Constitució, "fan que hi vagi més gent". "Gràcies, Cospedal", diu el líder d'Unió.

En una altra piulada, Duran fa una crida a la participació en la convocatòria, i assegura que "hem de fer sentir la veu de Catalunya, d'un poble que reivindica la seva voluntat de ser i la seva dignitat".

També adverteix a Cospedal que "hauria de saber que la manifestació és una mostra de llibertat d'expressió que no va en contra de ningú, sinó a favor de Catalunya". I en un altre tuit, Duran carrega contra els populars i Cospedal dient que "no deu recordar què feien davant d'una llei aprovada pel Parlament i ratificada legalment pels catalans", en clara referència a la campanya contra l'Estatut que va impulsar el PP.

stats