Especials 16/07/2012

Els treballadors de Canal 9 ocupen els estudis d'informatius i interrompen l'emissió

Els professionals de l'ens públic protesten contra l'ERO que acomiadarà 1.295 treballadors de la radiotelevisió pública valenciana

Ara
1 min

ValènciaLes primeres reaccions a l'ERO anunciat aquest dilluns al matí per Radiotelevisió Valenciana (RTVV) ja han arribat. Aquest migdia els treballadors de Canal 9 han ocupat el plató d'informatius i han impedit l'emissió del telenotícies. Segons ha denunciat Intersindical, la cap d'Informatius, Salut Pedrós, s'hauria negat a informar de l'expedient de regulació d'ocupació que acomiadarà un màxim de 1.295 treballadors.

Els representants dels treballadors volien llegir en directe un comunicat que la mateixa cadena ha censurat. Així doncs, des del control de realització han decidit tallar el senyal i passar la imatge a negre. Minuts després, Canal 9 ha començat a emetre un documental, amb un rètol que demanava disculpes als espectadors pels canvis en la programació. Els treballadors han continuat ocupant el plató d'informatius, on la Policia ha arribat al voltant de les 16.00, segons ha informat Intersindical a través de Twitter.

stats