Especials 21/10/2011

Bono: "Guanyar ETA és més important que guanyar les eleccions"

El president del Congrés avisa que ara "no podem ser maldestres" i recorda que Zapatero "pot sentir l'orgull i la satisfacció que la banda terrorista hagi acabat"

Efe
1 min

Madrid @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } El president del Congrés dels Diputats, José Bono, ha valorat aquest divendres al matí l'anunci d'ETA de posar punt i final a la lluita armada. S'ha mostrat convençut de "no haver fet cap tipus de concessió" durant tot s aquests anys de confrontació. En una entrevista a la Cadena COPE, Bono ha assegurat que "guanyar ETA és més important que guanyar les eleccions" del proper 20 de novembre. Per al dirigent del PSOE, aquesta no és una "notícia electoral" però és "d'orgull nacional" per a tots els qui han lluitat "en aquest sentit".

Bono ha remarcat que el comunicat d'ahir dijous és una "molt bona notícia, donada per molt mala gent" i s'ha mostrat satisfet que la banda terrorista hagi signat la seva "partida de defunció". "Segueixen sent la mala gent de sempre", ha afegit, "però ja no maten, i això és digne de celebrar".

stats