Publicitat
Publicitat

SÍRIA

La resposta internacional

Els EUA sancionen al-Assad i els seus ministres

La Unió Europea planteja sancionar a Baixar al-Assad i diferents dirigents del règim, mentre al carrer continuen les manifestacions

El Departament del Tresor dels Estats Units ha anunciat avui la imposició de sancions contra el president sirià Baixar al-Assad i sis altres càrrecs del seu règim, degut a la repressió que està exercint contra el seu propi poble.

“Aquestes accions envien un missatge inequívoc al president al-Assad i als líders sirians de que seran considerats responsables de l'actual violència i repressió que està tenint lloc a Síria”, ha dit el subsecretari d'Intel·ligència Financera i Terrorista dels Estats Units, David S. Cohen en un comunicat.

Com a resultat d'aquestes mesures, es bloquegen les comptes o propietats als Estats Units de les persones incloses en la llista de sancionats i es prohibeix als ciutadans nord-americans realitzar transaccions econòmiques amb ells.

Entre els mencionats apareixen, a més a més del president sirià, el vicepresident Faruk Al-Txara, el primer ministre Adel Safar i el ministre de l'interior, Mohammad Ibrahim Al-Shaar.

També apareixen citat el ministre de Defensa, Ali Habib Mahmbud, el cap de la intel·ligència militar, Abdul Fatah Qudsiya, i el director de Seguretat Política, Mohammed Dib Zaitun.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT