Bàsquet
Especials 12/08/2012

Joan Carles Navarro: "És molt gran el que hem fet, aquesta gent és molt bona"

Kobe Bryant reconeix que ha sigut "dolorós" veure perdre Gasol aquesta final i Gasol assegura que la plata "no fa mal perquè és una medalla olímpica"

Ara
1 min
Joan Carles Navarro i Kevin Durant a la final olímpica

BarcelonaLa final olímpica de bàsquet no ha decebut ningú, 107-100. Victòria nord-americana després d'un partit trepidant. Als Estats Units els ha exigit la seva millor versió, i Espanya ha posat punt final a una generació de jugadors única de la millor manera possible. Això ha donat pas a molts elogis, a uns i als altres.

Kobe Bryant: "Ha sigut dolorós veure el meu germà Gasol perdre aquesta final. Espanya és un equip molt fort, hem estat de sort de poder-los guanyar. Ha sigut un honor enfrontar-nos-hi", ha afirmat l'escorta dels Lakers, que s'ha atrevit a afirmar que Pau Gasol jugarà amb ell la temporada que ve.

Joan Carles Navarro: "És molt gran, el que hem fet. Aquesta gent és molt bona i han arribat en un gran moment".

Pau Gasol: "La plata no fa mal perquè és una medalla olímpica, però tots volíem l'or. Ara queda assaborir aquesta medalla".

Rudy Fernández: "Hem lluitat fins al final. Et quedes amb un sabor agredolç, però ho assimilarem i donarem valor al que hem aconseguit".

stats