Jocs Olímpics
Especials 03/08/2012

Un entrenador d'Oscar Pistorius va trigar sis mesos a descobrir que l'atleta no tenia cames

El sud-africà, que corre amb dues pròtesis de fibra de carboni, debutarà aquest dissabte (11.35 hores) als Jocs Olímpics de Londres en la primera sèrie dels 400 metres

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaOscar Pistorius, l'atleta que corre amb dues pròtesis de fibra de carboni perquè de ben petit li van amputar les cames, comença aquest dissabte la seva participació als Jocs Olímpics de Londres. 'Blade Runner' debutarà (11.35 hores) pel carril 6 en la primera sèrie dels 400 metres.

Tal com explica Susan Njanji en un reportatge d'AFP, un dels entrenadors del sud-africà va treballar sis mesos amb ell abans de descobrir que a l'atleta li faltaven les dues cames. Jannie Brooks va ser un dels primers preparadors d'Oscar Pistorius, quan tan sols tenia 16 anys.

"Espero arribar a les semifinals i, si puc superar la millor marca, em faria increïblement feliç", diu Oscar Pistorius, conscient de l'enrenou que la seva participació als Jocs Olímpics, la primera d'un atleta amb les cames amputades, ha generat.

Oscar Pistorius va explicar a l'ARA el passat mes de març la seva situació: "Tinc dues discapacitats i un milió d'habilitats".

stats