Especials 25/05/2012

Escòcia obre la campanya del 'sí' per al 2014 i el Barça es juga la Copa: el dia que ens espera

Avui se sabran els números de Bankia i els nous directors de TV3 i Catalunya Ràdio han de respondre a la comissió parlamentària de control dels mitjans públics

Ara
2 min
Escòcia farà un referèndum sobre la independència el 2014

BarcelonaEl dia que ens espera en 7 previsions. Avui serà notícia:

1. Escòcia posa rumb al referèndum d'independència. Avui arrenca la campanya del 'sí' al referèndum per la independència d'Escòcia, previst per al 2014. Una iniciativa ciutadana que té el suport del Partit Nacional Escocès –al govern– i que vol atraure més partits i moviments socials.

2. Se sabrà quants milers de milions que necessita Bankia. El consell de Bankia es reuneix i anunciarà que necessita prop de 15.000 milions d'euros de l'Estat per sanejar-se, xifra molt superior a la previsió del govern espanyol.

3. Reunions a la Moncloa. Mariano Rajoy rep a la Moncloa el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, i el líder de CiU a Madrid, Josep Antoni Duran i Lleida. Parlaran de polítiques d'austeritat i d'estímul econòmic.

4. Debat entre consellers sobre els sistemes sanitaris en temps de crisi. Amb el conseller de Salut, Boi Ruiz, i els seus homòlegs de la Comunitat de Madrid i del País Basc, Javier Fernández-Lasquetti i Rafael Bengoat. Al Barcelona MIHealth Forum.

5. Mascarell i els directors de museu. Els directors de museus nacionals de Catalunya seran a la conselleria de Cultura per a la presentació dels contractes programa dels museus d'Arqueologia, de la Ciència i la Tècnica i d'Història.

6. L'última final de Guardiola. A les 10 de la nit, el Barça i l'Athletic Club de Bilbao, els dos equips que han guanyat més copes del rei, es trobaran cara a cara en la darrera final de la temporada. Atenció a la possible xiulada a l'himne espanyol.

7. Eugeni Sallent i Fèlix Riera: primer examen al Parlament. Primera comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals amb els nous directors de TV3, Eugeni Sallent, i Catalunya Ràdio, Fèlix Riera.

stats