EURO 2012
Especials 10/06/2012

Espanya debuta a l'Eurocopa amb l'objectiu de revalidar el títol

Itàlia, que arriba en un moment convuls pels casos d'apostes que han afectat diversos jugadors, pot crear problemes a una selecció espanyola que no podrà comptar amb Puyol i Villa

Ara
1 min
Torres bromeja amb Iniesta

BarcelonaLa selecció espanyola debuta aquest diumenge contra Itàlia (18 hores, Telecinco) contra Itàlia en el primer partit del Grup C de l'Eurocopa. Els homes de Vicente Del Bosque tenen un objectiu gairebé impossible, el de revalidar el títol, però volen fer història i aconseguir el que ningú ha fet mai.

Espanya, que té les baixes en aquesta Eurocopa de dos jugadors clau com són Villa i Puyol, només té el dubte en el primer partit de la referència ofensiva. Del Bosque podria apostar per Fernando Torres com a '9' o per Álvaro Negredo. Tampoc es pot descartar que el millor davanter de la temporada, Fernando Llorente, pugui sortir en un onze inicial que integraran Casillas, Arbeloa, Ramos, Piqué, Jordi Alba, Busquets, Alonso, Xavi, Silva i Iniesta.

Itàlia, que no travessa pel seu millor moment, encara té en ment la derrota patida ara fa quatre anys a la tanda de penals contra Espanya. Tot i que ha passat molt de temps els jugadors que ara entrena Cesare Prandelli voldran la revenja contra una Espanya que és un dels equips més forts del món. L''azurra', que jugarà amb De Rossi al centre de la defensa, sortirà presumiblement amb cinc defensors i només tres homes d'atac.

Una de les baixes segures per a Itàlia serà el defensa Barzagli, que encara no s'ha recuperat de la seva lesió i tot sembla indicar que no tornarà fins el tercer partit de la primera fase.

stats