EURO 2012
Especials 10/06/2012

Espanya no passa de l'empat contra Itàlia (1-1)

El jugador del Barça Cesc Fàbregas ha estat l'autor del gol d'una selecció espanyola que ha vist com Di Natale ha colpejat primer

Fàbregas, en el moment de marcar

BarcelonaLa selecció espanyola ha empatat (1-1) aquest diumenge contra Itàlia en el seu debut a l'Eurocopa 2012. Els homes de Vicente Del Bosque, que no han fet un bon partit, s'han vist per sota en el marcador quan Di Natale al minut 60 ha fet el 0-1, però ràpidament han empatat a 1 gràcies a un gol de Cesc Fàbregas, que s'ha aprofitat d'una gran passada de David Silva.

No ha estat el debut somiat per a una selecció que ha fallat massa davant de porteria, sobretot en la segona meitat. Fernando Torres, que ha sortit per Cesc Fàbregas a falta de vint minuts, ha gaudit de dues ocasions molt clares que ha desaprofitat. Però també Itàlia ha pogut vèncer. Balotelli, abans de ser substituït, s'ha quedat sol davant de Casillas però no ha sabut definir.

Espanya, que no s'ha trobat còmode en cap moment, ha trobat a faltar fluïdesa en el joc d'atac i no ha demostrat ser aquella selecció temible que ha estat en les darreres competicions internacionals. El proper partit del combinat espanyol serà el 14 de juny a les 20:45 contra Irlanda.

Fitxà tècnica:

1- Espanya: Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Piqué, Jordi Alba; Busquets, Xabi Alonso, Xavi, Iniesta, Silva (Navas, 65') i Cesc Fàbregas (Fernando Torres,74').

1- Itàlia: Buffon; Giaccherini, Chiellini, De Rossi, Bonucci, Maggio; Marchisio, Motta (Nocerino, 89'), Pirlo; Cassano (Giovinco, 65') i Balotelli (Di Natale, 56').

Gols: 0-1, m.60: Di Natale. 1-1, m.64: Cesc

Àrbitre: Viktor Kassai (Hongria). Tragetes grogues a Jordi Alba (67), Arbeloa (84) i Torres (84) per Espanya i Balotelli (37), Bonucci (67), Chiellini (79) i Maggio (89) per Itàlia.