POLÍTICA
Especials 23/05/2012

Exdirigents del PP valencià neguen irregularitats en el finançament

Els imputats han rebutjat respondre a l'acusació exercida pel PSPV-PSOE i han defensat que la gestió econòmica es va fer "correctament"

Efe
1 min

València p { margin-bottom: 0.21cm; } L'extresorera i l'exsotssecretari d'organització del PP valencià, Yolanda García i David Serra, han negat aquest dimecres davant el jutge que el seu partit s'hagi finançat irregularment i han defensat que la gestió econòmica es va fer "correctament i perfectament".

García i Serra, actuals diputats autonòmics i que van ocupar càrrecs orgànics del partit fins al cap de setmana passat –en el qual es va renovar la seva executiva–, han declarat avui com a imputats davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, que investiga el finançament del PP regional i la seva connexió amb la trama Gürtel. Tots dos han contestat a preguntes relacionades amb el suposat delicte electoral en els comicis autonòmics de 2007 i la presumpta falsedat documental en les generals de 2008. La tercera quëstió és una possible prevaricació de la Generalitat en la contractació d'Orange Market. De la mateixa manera que la resta dels seus companys de partit que han comparegut com a imputats, s'han negat a respondre a l'acusació popular, exercida pel PSPV-PSOE.

Serra ha explicat a més que es queda "molt tranquil i content" veient que l'assumpte "s'ha aclarit", perquè "el magistrat ha tingut una visió clara que tot s'ha fet correctament i perfectament".

stats