Especials 17/12/2014

Èxit de participació a la 26a Mitja Marató de Vilanova

Els atletes Dani Serra i Laia Andreu guanyen la tradicional prova

BarcelonaLa 26a edició de la Mitja Marató de Vilanova i la Geltrú, disputada el diumenge 14 de desembre, va aplegar 1.000 corredors en una cita ja tradicional per aquestes dates. L’atleta sitgetà Dani Serra va adjudicar-se la prova mentre que, en dones, el triomf va ser per Laia Andreu.

Amb un temps d’1 hora, 11 minuts i 32 segons, Serra va creuar la línia de meta amb més de dos minuts d’avantatge per davant del segon classificat, Marc Garcia Giménez, qui va registrar un temps d’1 hora, 13 minuts i 41 segons. En tercer lloc, Sergio Montes Molina, a més de ser el tercer classificat de la prova, amb un temps d’1 hora, 16 minuts i 9 segons, va guanyar per tercer any el Memorial Josep Inglada, títol que reconeix el millor corredor vilanoví de la Mitja Marató de Vilanova i la Geltrú.

En categoria femenina, la vencedora va ser Laia Andreu Trias, qui va pujar al capdamunt del podi en completar la cursa en 1 hora, 20 minuts i 42 segons. El segon lloc va ser per Olga Pons Bosch, amb un temps d’1 hora, 31 minuts i 34 segons, mentre que el tercer va ser per Lola Brusau Alòs, amb un temps d’1 hora, 31 minuts i 41 segons. El guardó Memorial Josep Inglada va ser per l’atleta vilanovina Anna Virgili Gutiérrez, qui va acabar en cinquena posició en la classificació general.