Especials 03/07/2012

Explicacions de Mas sobre les retallades i comissió pels escàndols en la sanitat: el dia que ens espera

Jordi Alba es farà les primeres fotos com a jugador del Barça, vestit de blaugrana

Ara
1 min
Artur Mas, al Parlament

BarcelonaEl dia que ens espera en sis previsions informatives. Aquest dimecres serà notícia:

1. Explicacions sobre les retallades. Artur Mas donarà explicacions aquest dimecres al Parlament sobre la tercera tanda de retallades, de .1500 milions d'euros, motivada pels decrets de Madrid. El president de la Generalitat se sotmetrà a les preguntes de l'oposició.

2. Comissió d'investigació pels escàndols en la sanitat. El ple del Parlament té previst donar llum verda a la creació d'una comissió d'investigació sobre els escàndols de la sanitat catalana. Entre els casos més sonats hi ha el del hòlding d'empreses municipals de Reus, Innova.

3. Rebuig europeu al tractat antipirateria. El Parlament Europeu, reunit a Estrasburg, rebutjarà aquest dimecres l'ACTA, l'acord multilateral contra la pirateria a internet, perquè suposa una intromissió als drets fonamentals dels internautes.

4. Presentació de la Setmana del llibre en català. Albert Pèlach, president de l'organització, explicarà la 30 edició del certamen. Després dels canvis de localització i objectius de la fira, caldrà veure com afronten una edició amb més crisi que mai.

5. Primeres fotos d'Alba com a culer. Aquest dimecres al migdia Jordi Alba participarà a la seva primera sessió fotogràfica com a jugador del Barça. Es farà la tradicional foto davant l'escut blaugrana.

6. Premis de l'Acadèmia de Televisió espanyola. La 2 de TVE retransmet a partir de les 21h la gala dels premis Iris. José María Íñigo actuarà com a mestre de cerimònies. Hi assistiran uns 1.000 professionals del sector televisiu. Ja se sap que el premi 'Toda una vida' serà per a Laura Valenzuela.

stats