Publicitat
Publicitat

Jocs Olímpics

Una atleta grega de triple salt, expulsada dels Jocs Olímpics per fer comentaris racistes a Twitter

Paraskevi Papachristou va escriure fa uns dies: "Amb tants africans a Grècia... almenys els mosquits de l'oest del Nil menjaran menjar casolà"


El Comitè Olímpic Grec ha expulsat l'atleta de triple salt Paraskevi Papachristou dels Jocs per fer comentaris racistes al seu compte de Twitter. "Amb tants africans a Grècia... almenys els mosquits de l'oest del Nil menjaran menjar casolà", va escriure Papachristou a la xarxa social fa uns dies.

Papachristou, després de la seva expulsió, s'ha mostrat penedida a través de Facebook: "Estic molt avergonyida i trista per les reaccions que he provocat, no volia ofendre a ningú ni violar els drets humans. El meu somni està vinculat als Jocs Olímpics i no hi podria participar si no respectés aquests valors", ha escrit.

Isidoros Kouvelos, secretari general del Comitè Olímpic Grec, ha dit a la televisió grega Skai TV: "Ella no va mostrar cap respecte pels valors olímpics, de manera que desafortunadament s'ha quedat fora. Ha comès un error i a la vida paguem els nostres errors".

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT