Especials 13/07/2012

El PSOE demana que Andrea Fabra dimiteixi pel "'que se jodan'" i el PP l'acusa de manipular

Els dos grans partits s'enfronten per l'actitud de la diputada castellonenca durant el ple en què Rajoy va anunciar les retallades

F.c.
1 min

BarcelonaEl "'que se jodan'" de la diputada del PP de Castelló Andrea Fabra, filla de l'expresident de la diputació, durant el ple en què Mariano Rajoy va anunciar les retallades més grans de la història, ha creat una polèmica que és lluny de remetre. El PSOE ja n'ha demanat la dimissió després de comprovar que, efectivament, la diputada castellonenca va pronunciar aquestes paraules divendres, quan Rajoy va anunciar la retallada de les prestacions d'atur.

Els socialistes han afirmat des del seu compte a Twitter que la diputada ha de deixar l'escó immediatament i ha criticat, de nou, l'actitud del grup popular d'aplaudir la retallada, cosa que els conservadors consideren que havien de fer tots els grups. El PP ha sortit, per ara, en defensa de la seva diputada. El portaveu del partit, Carlos Floriano, ha criticat aquest matí en declaracions a Efe que el PSOE "manipuli i demani dimissions alhora que diu de buscar acords amb el govern".

stats