Waterpolo masculí
Especials 04/08/2012

La FINA inhabilita l'àrbitre que no va concedir el gol a l'equip espanyol de waterpolo

Boris Margeta no podrà tornar a arbitrar durant aquests Jocs, segons ha confirmat la Federació Espanyola de Natació. Tot i això, el resultat del partit entre Croàcia i Espanya es manté (8-7)

Ara
1 min
Rafa Aguilar (a la dreta) protesta a l'àrbitre Boris Margeta per no haver concedit el gol

BarcelonaL'àrbitre internacional eslovè Boris Margeta, que no va donar per vàlid un gol legal de l'equip espanyol de waterpolo masculí contra Croàcia, ha estat inhabilitat per la Federació Internacional de Natació (FINA) i no podrà arbitrar més durant aquests Jocs. Ho ha confirmat aquest dissabte la Federació Espanyola de Natació a través del seu lloc web.

El partit entre Croàcia i Espanya va acabar amb victòria croata per 8-7, després que l'àrbitre decidís no concedir un gol d'Iván Pérez a falta de pocs segons per al final del partit. Una diana que hauria significat l'empat. De fet, el jutge de línia va indicar que la pilota havia entrat, però l'àrbitre no va concedir el gol. Per aquest motiu, l'equip espanyol va presentar un recurs.

Tot i que la FINA dóna la raó al combinat estatal que dirigeix Rafa Aguilar, el resultat del partit no es mourà perquè "no es pot rearbitrar una decisió presa i firmada per l'àrbitre principal del partit", indica la Federació Espanyola de Natació.

stats