Especials 26/06/2012

El president de la cambra de comerç de València és el nou administrador de Banc de València

El FROB va acordar la designació de José Vicente Morata amb l'objectiu de reforçar la valencianitat de l'entitat bancària i el seu compromís amb el teixit empresarial

Acn
1 min

ValènciaEl Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) va comunicar ahir dilluns el nomenament de l'actual president de la cambra de comerç de València, José Vicente Morata, com a nou administrador provisional del Banc de València. Al text s'indica que Morata representarà el FROB juntament amb les persones designades anteriorment i exercirà les funcions d'administració provisional.

El comunicat assenyala que aquest nomenament reforça "el vincle i la vocació de compromís del Banc de València amb la societat i el teixit empresarial valencià", a més d'enfortir l'estructura gerencial "per afrontar el nou context en tant que es completa el procés de reestructuració".

El FROB remarca al mateix comunicat que el Banc de València opera amb total normalitat i compleix els seus compromisos amb els dipositants i creditors. Aquestes noves designacions en la gerència de l'entitat intervinguda arriben una setmana més tard que el mateix FROB hagi paralitzat la subhasta de l'entitat a l'espera de conèixer com es definiran els fons que es repartiran del rescat financer de la Unió Europea.

stats