Especials 27/01/2012

“El Facebook m’agrada moltíssim perquè hi tinc tota una colla”

M. CARMEN FARNÓS LLOSCOS / Mestra d'educació primària jubilada, usuària del Punt TIC de Santa Bàrbara (Montsià)

Daniel Romaní
1 min
Mari Carmen Lloscos

BarcelonaQuan em vaig jubilar em van regalar un ordinador. Va estar un any aturat, però un dia em vaig engrescar a fer cursos... Ara m'estic a l'ordinador tot el temps que puc. Per a mi és una eina imprescindible. Abans, quan veia la gent tot el dia enganxada a l'ordinador, pensava: "Mira que tontos..."

M'ha costat molt aprendre a escriure documents, a fer carpetes... Tot el grupet que anem juntes al punt TIC de Santa Bàrbara hem donat molta feina a la dinamitzadora. Ara ja no n'hi donem tanta, perquè estem en un nivell força avançat: fem àlbums de fotografies, tenim Facebook...

Tinc noves rutines. Visito unes quatre webs fixes cada dia. Primer la de l'Ajuntament, per saber el que passa al poble, després miro diversos diaris, el correu electrònic i el Facebook i de tant en tant la cartellera i les crítiques de cinema i alguna web de televisions, per saber els disbarats que diuen. El Facebook m'agrada moltíssim perquè hi tinc tota una colla; ens fem comentaris i jo hi penjo moltes fotos. Quan em demanen amistat, si els conec els accepto, però si després veig que el que diuen no m'interessa els bloquejo i ja està.

El que no m'agrada gens és que la gent es baixi pel·lícules. Les pel·lícules s'han d'anar a veure al cine.

stats